• Portada
 • España
 • Opinión
    • Edgar Sánchez Agulló

     Editorial

     
     Editorial
     Mediterráneo Digital lanza su edición papel
     Miércoles, 06 Junio 2018
     El proyecto de MEDITERRÁNEO DIGITAL sigue creciendo imparable. Convertidos ya en toda una referencia mediática a...
   • Alejo Vidal-Quadras

    Alejo Vidal-Quadras

    
    IMAGE
    Alejo Vidal-Quadras
    Nacionalismo y coacción
    Miércoles, 06 Marzo 2019
    La anunciada sucesora de Inés Arrimadas como presidenta del Grupo Parlamentario de Ciudadanos en el hemiciclo del...
   • Andy Herrera

    Andy Herrera

    
    IMAGE
    Andy Herrera
    La normalidad del imbécil
    Martes, 05 Febrero 2019
    La definición de normalidad ha ido variando a lo largo de los años hasta situarse hoy en día en un punto...
   • David Enguita

    David Enguita

    
    IMAGE
    David Enguita
    Las ignorantes y radicales unidas por el 8M
    Viernes, 08 Marzo 2019
    Un año más llegamos al 8 de marzo sin tener claro que se debe reivindicar y que es lo que se tiene que conquistar. No...
   • Erik Encinas

    Erik Encinas

    
    IMAGE
    Erik Encinas
    Los homenajes a etarras, un ejemplo más de odio
    Viernes, 15 Marzo 2019
    El Colectivo de Víctimas del Terrorismo (Covite) ha registrado 196 actos de enaltecimiento de ETA en el País Vasco en...
   • Iñaki Anasagasti

    Iñaki Anasagasti

    
    IMAGE
    Iñaki Anasagasti
    El Autoproclamado
    Martes, 12 Marzo 2019
    El Nacional, cuya diseñadora gráfica ha sido por años Karmele Leizaola, tía de Jone, premio especial de periodismo,...
   • Jesús Muñoz

    Jesús Muñoz

    
    IMAGE
    Jesús Muñoz
    ADÑ en la calle por la Unidad de España
    Martes, 12 Febrero 2019
    De los innumerables asuntos que hacen insufrible la situación de la España actual, el de la desmembración de la...
   • Jordi Garriga

    Jordi Garriga

    
    IMAGE
    Jordi Garriga
    Las claves del 28 de abril en España
    Domingo, 17 Marzo 2019
    El pasado 15 de febrero el gobierno español anunció elecciones anticipadas para el próximo 28 de abril. Fue tras...
   • Juan Vicente Santacreu

    Juan Vicente Santacreu

    
    IMAGE
    Juan Vicente Santacreu
    Día de la Mujer - Del feminismo a la androfobia
    Domingo, 10 Marzo 2019
    Es curioso que todas las locas que berrean los derechos de las mujeres defiendan el uso del pañuelo moro que simboliza...
   • Miguel Bernad

    Miguel Bernad

    
    IMAGE
    Miguel Bernad
    Consideraciones a la pretensión de exhumación de Francisco Franco
    Domingo, 03 Marzo 2019
    Pedro Sánchez, basa su argumento para exhumar a Francisco Franco, en un acuerdo del Congreso de los Diputados y en la...
   • Pilar Enjamio

    Pilar Enjamio

    
    IMAGE
    Pilar Enjamio
    David Olmo Nordbeck o la lucha y el amor por un hijo
    Domingo, 17 Marzo 2019
    Hace tiempo me fijé en un hombre rubio que no fallaba en ninguna de las concentraciones en favor de la custodia...
   • Ramiro Grau

    Ramiro Grau

    
    IMAGE
    Ramiro Grau
    El Cristianismo: sin miedo al futuro. A pesar del Papa Francisco
    Domingo, 17 Marzo 2019
    Cuando los periodistas sabían escribir bien, y tenían una gran cultura, uno de ellos, don Joaquín Aguirre Bellver,...
 • Sucesos
 • Identitarios
 • Sociedad
 • Finanzas
 • Gente y TV
 • Historia
 • Feminismo
 • MD Sports
 • Humor
 • Sexo

Mié03202019

Última actualizaciónMié, 20 Mar 2019 8pm

Opinión | Nacho Toledano

Crida del Moviment Falangista d'Espanya

falange-cat

El Moviment Falangista d'Espanya (M.F.E) us crida a agrupar-vos: a contactar els uns amb els altres per a la nostra reorganització a Catalunya.

És el moment d'oferir una resposta des del nacionalsindicalisme, i només des del nacionalsindicalisme, als greus esdeveniments pels quals estem travessant. Aliens a les estranyes amalgames del espanyolisme barat, hem d'intentar mostrar al nostre poble que el falangisme constitueix una opció política autònoma i diferent: una proposta singular que segueix viva malgrat la nostra inoperància.

Som molt pocs en el Moviment Falangista d'Espanya. No podem fer que la nostra veu s'escolti ni tenim la més mínima influència en el curs de les coses. Però el que si podem fer és cridar-vos a la tranquil·la reflexió sobre el que suposa el falangisme, sobre la situació actual de la nostra alternativa i sobre les seves possibilitats futures.

Nosaltres volem creure que segueix sent possible l'articulació d'una opció falangista lliure, moderna, operativa i reorganitzada. Aprofitem aquesta greu situación nacional per a replantejar les nostres postures i per a reorganitzar els nostres medis escassos.

Amb aquest objectiu ens dirigim a vosaltres.

L'ofensiva independentista està motivant una greu situació de crisi nacional. Un Govern de la Generalitat instal·lat a la constant desobediència a les institucions i a les lleis que, conscient de la seva pròpia força, està utilitzant la pressió popular per a una claríssima estratègia de confrontació amb les institucions de l'Estat. Aquesta situació és el reflex de la descomposició que, cada vegada d'una forma més accelerada, està patint l'anomenat Règim de 1978.

Nosaltres no creiem en el model social proposat per l'independentisme.

Nosaltres no creiem que la secessió vagi a portar més drets i llibertats als catalans, ni que vagi a estructurar una democràcia més profunda i plena a Catalunya. La barreja ideològica secessionista -partidària del més dur lliure mercat lluitant al costat d'una de les extremes esquerres més ortodoxes d'Europa- ha estructurat un discurs pobre en la política, fals en la història, injust en l'econòmic i conservador en el social.

L'independentisme no ens porta més que la mateixa misèria moral i material que existeix a la resta d'Espanya, el mateix model econòmic i la mateixa estructura social injusta que existeix al conjunt del país.

La proposta independentista només serveix perquè el poble català camviï d'amos, però no per portar cap canvi positiu o profund en el conjunt de la ciutadania.

Perquè sabem que la República Catalana no és més que una gegantina estafa política orquestrada per les nostres oligarquies amb l'única finalitat d'encobrir les seves tèrboles maniobres i els seus immunds tripijocs.

Una maniobra planejada per aquest brut conglomerat polític econòmic que s'ha enriquit a costa del nostre treball honrat i que ens ha submergit a tots en el fang de la corrupció financera i de la indecència política.

Perquè nosaltres no lluitem per assegurar la pervivència de l'Espanya de les Autonomies i de la Monarquia del Rei Felip. No mereix ni un minut del nostre esforç la defensa d'aquesta Espanya injusta i reaccionària. Al contrari, nosaltres creiem que la sagrada unitat de la Pàtria no serveix absolutament de res si aquesta unitat no va acompanyada d'un projecte nacional just i solidari. Davant de la il·lusió disgregadora que la Independència ha despertat en molts dels nostres conciutadans, tan sols resulta viable alçar un altre projecte capaç d'il·lusionar al nostre poble en la idea d'una Pàtria unida. Un cop més, aquesta poesia que promet enfront d'aquesta poesia que destrueix.

L'Espanya de la Constitució de 1978 no és capaç d'oferir ja res als espanyols. La recent recessió capitalista ha posat de manifest totes les fondes contradiccions del sistema i ha provocat la seva profunda injustícia. Davant d'una Espanya així -corrupció, injustícia i misèria- no és estrany que molts amplis sectors del poble català hagin trobat en la secessió un factor d'il·lusió i d'esperança.

La tasca dels falangistes ha de consistir, en primer lloc i lluny d'actuacions ermes, en definir el nostre projecte nacional: en explicar què és el que volem per al nostre poble d'una manera senzilla i eficaç.

Nosaltres creiem que no pot haver-hi Pàtria sense Justícia, i que tampoc pot haver-hi Pàtria sense Revolució. La unitat nacional és un concepte buit si no va acompanyat d'un projecte de construcció d'un nou model polític més democràtic i d'un sistema econòmic més just. Un projecte nacional de tots i per a tots basat en l'acció revolucionària i en la construcció d'una nova societat. Avui no tenim Pàtria, i hem de començar a construir-la entre tots.

El Moviment Falangista d'Espanya us crida a la tasca de la construcció d'una nova alternativa sindical, sobirana, federalista, republicana, sindicalista i democràtica. Us crida a reagrupar-vos sota la bandera vermella i negra de la nostra Revolució i a organitzar la resistència no només davant del poder il·legal i il·legítim de la Generalitat, sinó també davant de l'esgotat model econòmic i social que encara subsisteix a tot Espanya.

Contacteu entre vosaltres i organitzeu-vos. Formeu petits nuclis de presència falangista a Catalunya, i sempre per sobre de sigles i d'inútils bàndols. Creeu xarxes i rescateu del desànim a aquells camarades que, per una causa o l'altra, han deixat de treballar per la Falange. Sense grans objectius i sense grandiloqüents declaracions patriòtiques: limiteu-vos a contactar entre vosaltres i a començar la gran tasca de la nostra reorganització.

Somieu en una Revolució sense exclusions. En el record dels nostres Fundadors: de Roberto Bassas, de José María Fontana i de Luys Santa Marina. De tants i tants homes i dones que van somiar amb una nova Catalunya dins d'una Espanya renascuda. Els núvols negres i la tristesa infinita d'aquesta societat dividida podran ser així l'anunci de la nova matinada de la Falange. Avui, més que mai i com a símbol d'esperança i de germanor, cobra vigència el nostre crit de AMUNT ESPANYA.

Perquè, com va dir Luys Santa Marina en el seu poema Anys Després, sempre vola més alt el desig que la bala.

Nacho Toledano.
Abogado. Publicado en Tribuna Narciso Perales

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y poder ofrecerle contenidos o publicidad de su interés. Si continúa en la página, consideraremos que acepta su uso.